fbpx
Search
Saturday 20 April 2024
  • :
  • :

Jak dokonale uspokojit muže ústy ?

Jak dokonale uspokojit muže ústy

Orální sex muži milují. A aby ne, když se měkkými rty dotýkáte jeho nejcitlivějších míst na těle. Ale i zde existují pravidla, která by neměla být zatajena a ženy by je obecně měly znát.

Žádné strojené pohyby

Orální uspokojení není závod s časem. Přistupujte k jeho údu tak, jako když si vychutnáváte kouzlo prvního polibku s novým partnerem. Jsou tam rychlá i pomalejší místa. To využijete i zde, zapomeňte na nějaké rychlé závody, to není to, co muži chtějí.

Sání jako elixír vášně

Naprosto muže dostanete, pokud mu budete jeho penis sát. Pozor zase na přehánění, pořád je nutné dbát na to, že jde o něj, jeho uspokojení a ne dostihy. Užívejte si pocit, kdy ho máte ve své moci. Sání je něco, co muži zbožňují.

Dívejte se mu do očí

Dokonalost orálnímu uspokojení nasadíte, pokud se při tom budete partnerovi dívat do očí. Má to doslova magickou moc, pokud tedy nemáte výraz znechucení, nebo vyvržené vorvaně. Dejte mu najevo, jak moc si ho ceníte, jak moc vám záleží na jeho uspokojení, protože podle toho pak on odmění vás. Podhled do očí je velkým plusem.

Dělejte to s grácií

A posledním důležitým pravidlem je, že k celé záležitosti je potřeba přistupovat jako k důležité akci, která pak rozhodne o následném ukojení vašich potřeb. Nedělejte to tak, aby měl pocit, že vás to obtěžuje, ale dělejte to s láskou, citem. Jedině tak si partnerovu obětavost zasloužíte.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *